ME undervisning AB

På webben

Studiegajden bygger på en artikelserie i studieteknik som jag urpsrungligen publicerade på min undervisningssajt hösten 2011.

Där finns nästan exakt samma material som i Studiegajden, men om du tankar hem iPad-versionen får du förstås lite extramaterial också.

Och priset är ju också svårslaget!

studiegajden cover artDet här är boken för dig som behöver veta hur man gör för att lära sig mer och få bättre betyg. Du som läser det här har kanske just börjat gymnasiet, och ställs nu inför annorlunda krav än du hade på högstadiet.

Men det kan också vara så att du går på högstadiet och vill fixa de där betygen du behöver för att komma in på gymnasiet, eller du kanske redan har börjat plugga på universitet/högskola men skulle må bra av att få ordning på ditt liv och dina studier. Det är andra krav som ställs på dig, och det är precis de kraven den här boken ska hjälpa dig att klara.

Här finns enkla, raka tips, som hjälper dig med allt från hur man beter sig på lektioner och hur man undviker att bli ihjälstressad till konkreta tips på hur man pluggar som allra effektivast till proven. Kort sagt, här finns vad du behöver för att få högsta betyg i allt!

Boken kan hämtas från iTunes Bookstore till det facila priset av 15,- kronor.